Royal Exclusives

High Class Escort Bureau

Klanten etiquette

Het is zover, u heeft zojuist een Royal geboekt of u denkt hierover na. Graag attenderen wij u op een aantal punten, deze zult u misschien al uit uw zelf doen maar voor diegenen die nog niet veel ervaring hebben met high class dames of heren biedt het misschien een steuntje in de rug. De relatie tussen een client en Royal kan erg plezierig zijn maar is ook gebaseerd op een stukje vertrouwen, als jullie elkaar nog nooit hebben ontmoet kan dit erg spannend zijn. Onze Royals zijn zeer gecharmeerd van een echte gentleman/woman en zal zich dan ook sneller kunnen overgeven aan een date vol passie. U kunt rekening houden met de volgende punten.

Voorbereiding

Onze Royals zorgen er allen voor dat zij altijd fris, glad geschoren en zeer hygiënisch op jullie date verschijnen. Zij dragen er iedere keer weer zorg voor dat zij er fantastisch en stijlvol uitzien voor elke gelegenheid. U kunt altijd uw kledingwensen en lingeriewensen aan ons kenbaar maken voor iedere date. Royals verwachten dat u dezelfde moeite ook voor hun doet. Dit ervaren zij als uiterst prettig, wanneer u deze richtlijnen in acht neemt. Als u onze Royal thuis wil ontvangen dient de ruimte opgeruimd en hygiënisch te zijn.

Als u contant wilt betalen, draagt u er zorg voor dat dit binnen de eerste 15 minuten in een geopende enveloppe aan de Royal overhandigd. Zelf weet u hoeveel er in hoort te zitten, dit is vooraf bekend gemaakt.

Wenst u op een andere wijze te betalen dan dient dit vooraf overlegd te worden, dit kan via BitCoins, Creditcard, Pinpas/Maestro. Bij Creditcard betaling hanteren wij 10% toeslag, voor pinbetalingen geldt dit niet. Bij Creditcard of Pinpas/Maestro betaling, neemt onze Royal een klein portable pinapparaat mee. Hierbij dient u een geldig ID aan onze Royal te kunnen overhandigen. Deze wijze van betaling geschied ook in de eerste 15 minuten van de date. BitCoin betaling geschied minimaal een uur voorafgaand aan de date, dat mag uiteraard ook eerder. Houdt u rekening met de geldende valuta van die dag.

Een echte man weet zijn grenzen en respecteert de grenzen van onze Royals. Er wordt van u verwacht dat u niet onder invloed bent bij aanvang van uw date, dit leidt vaak tot ongewenst gedrag tegenover onze Royals.

​Elke Royal vind het leuk om verwend te worden, hetzij een kleinigheidje tot interesse in seksuele voorkeuren. Dit zal zeer gewaardeerd worden en resulteren in een zeer passievolle date.

Tijdens de date

​Als jullie elkaar net hebben ontmoet is het prettig als u eerst de tijd neemt om elkaar op intellectueel niveau te leren kennen. Voordat de spanning te hoog op loopt, wordt het op prijs gesteld dat u onze Royal eerst een drankje aan biedt. Drinkt onze Royal geen alcoholische dranken, dring hier dan ook niet op aan. Sommige gespreksonderwerpen worden liever door u of onze Royal vermeden, geef dit aan zodat jullie elkaar hierin respecteren. Zoals het elke date betreft hoeft het geen kruisverhoor te zijn, dit kan spanningen opleveren en daar hebben beide partijen geen voordeel aan.

Privacy

Onze Royals gaan zeer discreet om met uw privacy, wij verwachten dat u dat andersom ook doet. Het afgeven van uw businesscard om buiten het bureau om een privé afspraak met uw Royal te maken, wordt niet gewaardeerd. Onze Royals hebben ervoor gekozen om door ons vertegenwoordigd te worden zodat hun privacy goed gewaarborgd blijft. Het privénummer van onze Royals vragen valt daar ook onder. Als u af spreekt in de woonplaats van onze Royals, dient u er rekening mee te houden dat zij hoogstwaarschijnlijk niet hand in hand kan lopen in het openbaar, hetzij zoenen in het openbaar. Dit om haar dubbelleven geheim te kunnen houden voor haar vrienden en familie. Onze Royals zullen dit op de hotelkamer ruimschoots met u compenseren. Komt het ons ter oren dat u meerdere malen heeft aangedrongen op privé contact met onze Royals, dan zullen wij u niet meer van dienst kunnen zijn.

Intimiteit

Ontspannen zijn is een benodigde als het om intimiteit gaat, onze Royal zal er alles aan doen om u in extase te brengen. Als u haar als een ware gentleman behandeld, zal onze Royal extra haar best voor u doen. Wat resulteert in een waar genot voor beiden en een memorabele date om niet meer uit uw geheugen te kunnen wissen. Let goed op uw Royals lichaamstaal en vraag wat onze Royal prettig vind.

Safe Seks

Onze Royals zijn erg gesteld op hun lichamelijke gezondheid, zij doen er alles aan om zichzelf fit en gezond te voelen. Hun lichamelijke gezondheid zullen zij nooit op het spel zetten om diensten te verrichten zonder condoom, ook niet als u extra geld aan bied. Dringt u op onveilige diensten aan bij onze Royals, dan zullen wij u niet meer van dienst zijn. Onder onveilige diensten verstaan wij seksuele handelingen, orale seks en anale seks.

Voorkeuren

Als u een extra service wilt die onze Royal niet biedt gebeurt dit echt niet. Alles is vooraf besproken dus u hoeft geen verrassingen te verwachten en onze Royal ook niet. Hierover valt niet te discussiëren, nee betekent ook echt nee. Tevens draagt dit voor beiden niet mee aan een passievolle date. Respecteer elkaars grenzen altijd en u zult rijkelijk beloond worden door uw Royal.

Het einde van de date

In de laatste 15 minuten zal het bureau contact met uw Royal op nemen, om erop te attenderen dat de date bijna afgelopen is. Hierbij wordt u ook gelijk in de gelegenheid gesteld om uw date te verlengen. Als u gebruik wilt maken van de verlengde date, dan dient u wel eerst zorg te dragen voor een nieuwe transactie voor het extra uur. Zodra deze transactie is verricht, dan zullen de vervolg uren in gaan. De laatste 15 minuten van de date zijn bedoeld om uw Royal in de gelegenheid te stellen om zichzelf toonbaar te maken. ‘She walks in like a lady and leaves like a lady’. In deze laatste 15 minuten is het niet wenselijk om uzelf op te dringen aan uw date. Verlenging van de date geschied altijd in overleg met het bureau en met uw date. Geeft u verlenging van de date in het eerste uur door, dan geniet u van de kortingstarieven zoals aangegeven op de website.

Fooi

Naar alle waarschijnlijkheid bent u zeer tevreden over uw Royal, u mag hier uiteraard fooi voor geven. Dit wordt nooit door onze Royals verwacht maar altijd gewaardeerd. Geeft u liever geen fooi, maar een presentje als blijk van uw waardering. Dan kunt u de wensenlijst van onze Royals terug vinden op hun profielpagina.

Het staat u vrij om contact op te nemen met het bureau om uw ervaring te delen, wellicht bent u zo tevreden dat u meteen een nieuwe boeking plaatst. Uiteraard kan het zo zijn dat u op of aanmerkingen heeft, hier horen wij ook graag over zodat wij onze werkwijze kunnen blijven innoveren.

Onze Royals mogen ten alle tijden de date vroegtijdig beëindigen, wanneer deze richtlijnen niet nageleefd worden.

06-516 102 56